Aanmelding 3 luik voor vrouwen

Drie cirkels, in drie maanden. Om je te verbinden met jouw levenskracht, met je vrouwelijk fundament.

Wat fijn dat je je aan wilt melden voor dit krachtige 3-luik!

Wat mag je verwachten?

Drie cirkels in 3 maanden. Om je te verbinden met jouw levenskracht en vrouwelijk fundament.

  • Met lichaamswerk uit de TAO om je te verbinden met je vrouwelijk fundament en innerlijke alchemie. Om je lichaamsbewustzijn te vergroten en je lichaam als tempel te gaan bewonen. 
  • Met rituelen en practices om jezelf op diepe lagen op te schonen en zo je natuurlijke plek in te nemen in jouw leven, in je systeem van herkomst (in verbinding met de kracht van je voorouders en je roots). 
  • In verbinding met de natuur en de seizoenen om zo je eigen vrouwelijke natuur dieper te her-inneren en te belichamen en te kunnen meebewegen met de cyclische beweging.  Je verbindt je met je kracht en je zachtheid. 
  • De kracht en heling voelen van de bedding van sisterhood. Juist in het 3-luik spiegel en bekrachtig je elkaar, ook tussen de cirkels. Waardoor een diepe transformatie in jezelf tot stand komt. 

Praktische informatie

Het 3-luik voor vrouwen vindt plaats in het Coach-Atelier, De Ploeg 30 in Berlicum. Gelegen bij een mooi natuurgebied. 

Data: zaterdag 4 maart, 22 april en 10 juni 2023
Tijd: van 9.45 uur (inloop vanaf 9.30 uur) tot 17.30 uur. 
Maximale groepsgrootte: 10 vrouwen

Jouw investering
De kosten voor het 3-luik bedragen EUR 399,- (inclusief BTW voor particulieren en exclusief voor zelfstandigen). Dit is inclusief een intake vooraf over jouw ontwikkelwensen, verdiepingsopdrachten na iedere cirkel en 1 persoonlijk contactmoment met mij tussen een van de cirkels. Zelf ben je gecommitteerd om tussen de cirkels aan de slag te gaan met deze practices, om zo een duurzame groei in jezelf in gang te zetten. 

Heb je vragen of wil je meer weten? 
Je kunt mij bereiken op 06-44586100. Bij aanmelding betaal je EUR 100,- en daarmee is je deelname definitief. Lees hier meer over de betalings- en annuleringsregeling. 

AanmeldformulierTotaal