Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden DIEPE & DAAL Coaching

Bij een aanmelding voor een training zijn de voorwaarden op deze pagina van toepassing

Aanmelding en annulering voor trainingen & workshops van DIEP&DAAL:

Bij aanmelding voor een TRE avond:
De kosten voor de avond betaal je vooraf. Ik reken op je komst en je plek is definitief gereserveerd (er zijn per avond een maximaal aantal plekken beschikbaar). Mocht je onverhoopt toch niet kunnen dan kan je tot 3 dagen van tevoren je deelname kosteloos verschuiven naar een volgende TRE avond. Als je je afmeldt binnen 3 dagen van de geplande avond en ik zie geen kans iemand van de wachtlijst op jouw plek in te laten stromen dan vindt er geen restitutie (of verschuiven van datum) plaats. 

Voor één- of meerdaagse trainingen/workshops:
Als je je aanmeldt voor een (meerdaagse) training bij mij, dan maken we daarmee een commitment. Op het moment van aanmelding vraag ik je een aanbetaling te doen (50% van de kosten bij een 1-daagse training en 35% van de kosten bij een meerdaagse training). Na je aanbetaling is je plek definitief gereserveerd (met een bedenktijd van 2 weken na aanmelding). Restitutie van de aanbetalingskosten is hierna niet mogelijk. 

Uit ervaring weet ik dat er redenen kunnen zijn waardoor je genoodzaakt bent je deelname toch te annuleren. Dat is vervelend voor jou en ook voor mij, omdat ik voorbereidingstijd erin gestoken heb en ik ook verplichtingen aangegaan ben met o.a. de locatie.  Mocht je toch onverhoopt je deelname willen annuleren, dan hanteer ik de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering tot 3 weken voor aanvang van de start van de training breng ik het aanbetalingsbedrag in rekening (50% van de kosten van een 1-daagse training en 35% van de kosten bij een meerdaagse training).
  • Bij annulering (ook door ziekte en overmacht) tussen 3 weken en de start van de training ben je het hele bedrag verschuldigd. Mocht het mij lukken om iemand anders vanaf de wachtlijst in te laten stromen op de voor jou gereserveerde plek, dan breng ik alleen het aanbetalingsbedrag (50% van een eendaagse training of 35% van een meerdaagse training) in rekening.