Inschrijven nieuwsbrief

We don't receive wisdom. We must discover it for ourselves after a journey that no one can take for us or spare us.

– Marcel Proust –

Ik geloof dat er een schat aan wijsheid ligt in ieder van ons, diep verankerd in je lichaam. Soms nog wat verborgen onder ruis en beschermingsmechanismes. Met mijn coachings & workshops ondersteun ik je om jouw wijsheid te her-inneren, te ontsluieren en je enorme potentieel aan levensenergie vrij te maken. Te voelen wat in een groter veld aan informatie en wijsheid beschikbaar is. Leven & werken zoals je bedoeld bent te zijn! 

In mijn nieuwsbrief inspireer ik je hoe je kunt leven in balans en ‘in right relation‘. Geïnspireerd op ancient wisdom. Om de poort naar het hoogst mogelijke potentieel te openen! En ik hou je op de hoogte van alle activiteiten. 

Walk in beauty…

Journaling als wegwijzer tot je wijsheid

Wil jij je eigen wijsheid meer her-inneren? Journalen, of flowschrijven, is hier een prachtige practice voor. Simpel en superkrachtig. Ik heb een verdieping uitgewerkt waarmee jij zelf direct aan de slag kan met Journaling. En zo meer toegang krijgt tot de wijsheid van je hart, je lichaam en je ziel. Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je de verdieping automatisch toegestuurd. 

Op de hoogte blijven

Schrijf je hier in voor de ‘Her-inner Wijsheid’ Nieuwsbrief met inspiratie en informatie.

Mailchimp inschrijving