Locatie & route

Locatie & Route DIEP & DAAL Coaching

Adres & contactgegevens:
Pompmolenlaan 13
3447 GK Woerden
06-44586100
mirjam@diependaal-coaching.nl

De praktijk is gevestigd in het kantoorpand van Huisman & Partners. Een deel van het kantoorpand is een verzamelgebouw voor zelfstandigen. Ik ben gevestigd in een vleugel van het pand samen met andere zorgprofessionals die gericht zijn op het vergroten van welzijn:
* BOOST relatietherapie, Shirley Ronnes
* Marjot Danen haptonomie & coaching
* Mariska van Beek Stress & Burnout begeleiding 

Bereikbaarheid:

Met openbaar vervoer:
De praktijk is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Vanaf station Woerden loop je in een kwartier naar de praktijk. Ook rijdt er de Syntus Flex bus naar het kantoren terrein (halte Wipmolenlaan op 2 minuten lopen). 

Met de auto:
Met de auto is de praktijk goed aan te rijden; op een paar minuten van de afslag Woerden op de A12. Onder aan de snelweg ga je naar rechts. Bij de stoplichten na het BP tankstation aan je linkerhand ga je naar links (Wulverhorstbaan). Je neemt direct de eerste rechts (bij het Intechnium gebouw, Korenmolenlaan). De eerste links is de Pompmolenlaan. Nummer 13 ligt aan je linkerhand. 

Parkeren kan gratis op het terrein voor het pand. Er is een parkeerplek gereserveerd voor cliënten van DIEP&DAAL aan de zijkant links van het gebouw (om de hoek van het gebouw zijn een aantal parkeerplekken parallel aan het gebouw). 

Met de fiets:
Woon je in de buurt en kom je met de fiets? Helemaal rechts voor het gebouw is een fietsenstalling (je gaat over het stoepje rechts langs het pand). 

Bij binnenkomst:

Je kan bij binnenkomst gelijk rechts plaatsnemen (bij het zitje van de receptie). Ik kom je daar ophalen.