"Je kunt maar op twee manieren leven: alsof niets een wonder is, of alsof alles een wonder is."

– Albert Einstein –

We leven in een wereld die veel van ons vraagt. Hoe bewaar je daarin je balans? Hoe voorkom je dat je verdwaalt in piekergedachten, in stress, rusteloosheid? Hoe vind je het spoor van vertrouwen, van laten ontstaan vanuit gemak, van lichtheid en joy? 

Je kan leren in meer ontspanning en overgave te leven. Vanuit een diepere innerlijke rust en stabiliteit. Door meer bewust in het moment aanwezig te zijn. Je af te stemmen. Oók als dat spannend of onaangenaam is. Vaak zijn we geneigd onszelf dan te verliezen in angst of zorgen, maar je kunt leren op een andere manier met je negatieve gedachten, met pijn, met lastige gebeurtenissen om te gaan. Door je op een andere manier te verhouden tot je gedachten, je gevoelens/emoties en je lichaamssensaties. En een nieuwe verbinding te leggen tussen mind, body & soul. Zo ga je meer en meer leven vanuit jouw essentie. 

Duurzame verandering vanuit nieuwe gewoontes

Iedere verandering ontstaat doordat je anders gaat denken, anders gaat doen, anders gaat handelen. In de 4 bijeenkomsten ondersteun ik je een stevige basis te leggen hoe je meer mindful vanuit innerlijke kracht & joy kunt leven. In de periode ertussen ga je zelf in je dagelijks leven oefenen met de handvaten die je aangereikt krijgt. Deze dagelijkse practice is de sleutel tot werkelijke verandering! 

In de avond onderzoek je jouw eigen gedachtenpatronen, je innerlijke criticus, je emoties, twijfels en onzekerheden. Je leert je er anders toe te verhouden. Met oefeningen land je dieper in je eigen lijf: in een diep gevoel van veiligheid en vervulling in jezelf. We dansen, schudden, shaken, om spanning van je af te laten vloeien. We delen, zodat we van elkaar leren. We doen visualisaties om toegang te krijgen tot de wijsheid van jouw onderbewuste. 

Voorafgaand aan de 4 bijeenkomsten hebben we telefonisch contact, zodat ik meer beeld heb van jouw situatie en waar je verlangen tot groei ligt. Hier speel ik tijdens de bijeenkomsten ook op in. Halverwege hebben we een (telefonisch) tussentijds begeleidingsgesprek waarin we stil staan bij jouw ontwikkeling en je vragen. Er is zo volle aandacht voor jouw persoonlijke proces: je uitdagingen en waar je groeiruimte ligt.

Praktische informatie

Onderwerpen die in de 4 dagdelen aan bod komen: 

 • Stoppen vanuit de automatische piloot te leven
 • Bewust waarnemen 
 • Aanwezig zijn in het hier & nu
 • Van oordelen naar erkenning & acceptatie
 • Anders kijken naar gedachten (je hebt ze, maar bent ze niet)
 • Opsporen en vrijgeven van belemmerende overtuigingen 
 • Genieten & schoonheid zien
 • Leren thuiskomen in je Stille Midden
 • Vergroten van je lichaamsbewustzijn
 • Verbinden met je adem
 • De sprong van angst naar liefde te maken!

4 donderdagavonden van 19.45 tot 21.45 uur

Avond 1: donderdag 24 september
Avond 2: donderdag 8 oktober
Avond 3: donderdag 29 oktober
Avond 4: donderdag 12 november

De avonden worden gegeven in mijn praktijkruimte in The Solutions, Ampèreweg 3A. We werken in een kleine groep van max. 8 deelnemers, zodat er alle ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Kosten zijn EUR 150,- . Inbegrepen zijn 4 groepsbijeenkomsten van 2 uur, een (telefonische) intake, oefeningen & geleide meditatie om thuis mee aan de slag te gaan en een persoonlijk (telefonisch) begeleidingsgesprek halverwege de bijeenkomsten.