Retraite 31 mei tm 2 juni
Open je voor je innerlijke leiding

Een krachtige en openende 3 daagse retraite. Om je zielsenergie ten volle te belichamen. 

Retraite: Open je voor je innerlijke leiding

31 mei tm 2 juni 2024

BELICHAAM JE ZIELSENERGIE

In deze 3-daagse nemen Chantal Clarijs en ik je mee je lijf in; we nodigen je uit jezelf te openen voor je innerlijke leiding en jouw zielsenergie te belichamen. We komen samen op een fijne, natuurlijke plek in midden Nederland waar de beddende en liefdevolle energie voelbaar is. Deze retraite voor mannen en vrouwen, is openend, helend en activerend.

Onze reis gaat via 3 ingangen: je gaat je openen voor je zielsenergie waarin het her-inneren van je multidimensionale zelf ligt. Je gaat ervaren welke imprints daarover heen gekomen zijn gedurende je leven. Je brengt je lichaam in beweging zodat het zichzelf kan helen. Dit geeft ruimte om je zuivere kern dieper te belichamen. Om meer vanuit vrijheid en je oorspronkelijke natuur te Leven.

Terug naar je oorspronkelijke essentie

De retraite gaat over leven vanuit je oorspronkelijke essentie. Door lichaam en ziel samen te brengen en zo je wijsheid te belichamen. Via: 

 • Het openen van je kanalen en het verbinden met je zielsenergie door krachtige en zuiver afgestemde lichttaal activaties, heilige geometrie en energetische healing.
 • Het in beweging brengen van gestagneerde energie in je lichaam, zodat vitale levensenergie vrij komt en vol(ler) gaat stromen door middel van Trauma Release Exercises, intuitief bewegen, aanraken en aangeraakt worden & Chi Kungs.
 • Het vrijmaken en opschonen van beperkende imprints door sharing, reflectie, verbinding en rituelen (o.a met vuur en met water). 

Voor wie? Voor iedereen die: 

Het verlangen heeft om voller in je lijf te komen en dieper thuis te komen in jezelf. Om zo meer te leven vanuit je innerlijke leiding. 

De verstoringen die tussen jou het het Leven gekomen zijn op wil ruimen en zuiveren, zodat het weer kan stromen. 

Zich wil openen voor zijn/haar zielsenergie & oorspronkelijke Medicine. De bereidheid heeft zich in overgave open te stellen om dit te ontvangen, zodat het jou kan vinden. 

Een ‘ja’ voelt om een deep dive te maken in zichzelf. En een bedding en ondersteuning wil bieden aan de groep. Waardoor we met elkaar een diepgaande, intense en veilige innerlijke reis kunnen maken.

Elementen die in de retraite aan bod zullen komen: 

 • Bodywork: intuïtieve dans- & beweging, Chi Kungs. Het openen van het lichaam via aanraking en Trauma Releasing Exercises (TRE®)
 • Lichttaal activaties
 • Innerlijke alchemie 
 • Energetische healing
 • Sharing
 • Rituelen (oa. bij het vuur en met water)

Locatie Oase Nieuwland

We vertoeven op een fijne plek die uitnodigt tot verstilling en tot verbinding met de natuur. Een plek waar je tot jezelf kan komen, kan opladen & herbronnen, jezelf dieper kan openen vanuit overgave. Met puur en heerlijk eten om je in dit proces te ondersteunen.

Chantal & Mirjam

In deze retraite brengen Chantal en Mirjam hun ervaring samen in het begeleiden van diepgaande trainingen en cirkels. Vanuit hun eigenheid vormen ze samen een krachtige en liefdevolle combinatie. Er wordt een veld gecreëerd dat beddend en veilig is. Waarin alles welkom is en gezien mag worden en waar heling kan plaatsvinden. Chantal en Mirjam beschikken over een breed palet aan expertise om groei en bewustzijn te faciliteren.

CHANTAL CLARIJS

‘Onze lichamen zijn kanalen waarmee we kunnen verbinden met onze zuivere zielsessentie. Afgestemd op de liefdevolle frequenties van het bronveld, laat ik het leven door mij heen ontvouwen in natuurlijke vorm. Door mijn jarenlange ervaring als danser en danscoach ben ik vertrouwd met het lichaamsbewustzijn, en kan ik belichaamd de licht vibraties op aarde verankeren. Wat terugkomt in mijn begeleiding als energetisch healer; op lichaamsgerichte wijze maak ik met spirituele heling verstoringen vrij. Dat doe ik oa. met gezongen en gesproken lichttaal die verbonden is met het veld van golden wisdom keepers.’

www.puuropgevoel.nu

MIRJAM DIEPENDAAL

‘Terugkeren naar je oorspronkelijke natuur en oude wijsheid herinneren, dat is het pad dat ik al een flink aantal jaren bewust bewandel. En waarin ik mensen ook begeleid. Lichaamswerk is daarin voor mij de ingang, vanuit innerlijke alchemie. Ik ervaar steeds subtieler hoe het lichaam – als het oude trauma en verstopping los kan laten – een krachtig thuis wordt om te leven vanuit je kern in verbondenheid met het grotere geheel. Ik ben al jaren student bij een Hopi Elder & Grandmother en voel me verbonden met de Native Indian traditie. Het leert me hoe het wereldse en het spirituele in balans en schoonheid te leven.’

www.diependaal-coaching.nl

Praktische informatie

Locatie:
De retraite vindt plaats bij Centrum De Oase in Nieuwland. Een prachtige retraite plek vol groen, stilte en bezieling.

Tijden:
De ontvangst is vrijdag 31 mei tussen 16.00 en 17.00 uur.
We ronden zondag 2 juni rond 17.00 af.

Prijs & betalingsinformatie

De prijs van deze retraite bedraagt € 635,-. 
Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zelfstandigen (je ontvangt dan een factuur op naam). 

Met je aanbetaling van € 150,- is de plek definitief voor je gereserveerd. Het tweede deel betaal je na onze telefonische kennismaking. 

De prijs is inclusief

 • Een unieke soullight code waarin Chantal jou zielsenergie in lichttaal tekent. Het werkt als een levende transmissie en portal voor jou (twv EUR 90,-). 
 • 2 overnachtingen (vrijdag & zaterdag). Je hebt je eigen bed in een verzorgde slaapruimte, die je deelt met 1 of 2 anderen. Je kan ook je eigen kleine tentje mee nemen en die op zetten op het terrein. Of verblijven in je eigen camper. 
 • Alle maaltijden: diner op vrijdag & zaterdag, ontbijt en lunch op zaterdag & zondag. Het eten wordt speciaal voor ons bereid en is vegetarisch, puur en goed verzorgd. 
 • Materialen (matjes, kussentjes, bolsters)

En exclusief:

 • Een optioneel linnenpakket (EUR 15,-). Je kan ook je eigen slaapzak, beddengoed en handdoeken meenemen. 

Algemene voorwaarden

Na je aanmelding en aanbetaling hebben we telefonisch contact met elkaar om wat uitgebreider kennis te maken en samen stil te staan bij jouw wens en intentie voor de retraite. Hierna betaal je het resterende bedrag.

Vanaf je definitieve opgave na aanmelding ben je altijd het gehele retraite bedrag verschuldigd en vindt in principe geen restitutie meer plaats. Mocht je je onverhoopt toch moeten afmelden en er kan iemand van de wachtlijst jouw plaats kan innemen, dan ontvang je je geld retour, minus € 50,- administratiekosten. 

De wereld vraagt me om mee te bewegen. Maar dat kan enkel echt vanaf de plek waar ik 'thuis hoor'. Dit 'thuis' is geankerd in mijn lichaam en de aarde. Waar ik het licht van de ziel 'hoor'.

– Dirk Oellibrandt –
(uit het boek: Alchemie van Creatie, de 8 kernprincipes’)

flower of life