Skip to content
slak op tak
Tijd voor mij avond
Een maandelijks moment om op te laden & te reflecteren

"Ik sta even stil. En dat is een hele vooruitgang"

Bertold Brecht

Ik geloof in de kracht van reflectie. In tijd nemen om bij jezelf naar binnen te kijken. Dé basis voor innerlijk leiderschap. Daarom faciliteer ik maandelijks een ‘Tijd voor mij avond’. Deze maandelijkse avonden bieden je een veilige bedding waarin je contact kunt maken met jezelf; te voelen wat er speelt in jouw binnenwereld. Je creëert een moment van opladen en van thuiskomen bij jezelf. Iedere avond staat een thema centraal, waardoor iedere avond een ander accent zal hebben. Via verschillende ingangen verkennen we dit thema. Je onderzoekt hoe jij je tot dit thema verhoudt en waar je groei mogelijkheden liggen. De avond ondersteunt je om contact te maken met je eigen antwoorden en (nieuwe) mogelijkheden. 

Contact maken met je innerlijke wijsheid & antwoorden

In de avond verbind je je met je eigen wijsheid en de antwoorden die diep in jou allang aanwezig zijn. We doen meditaties om wijsheid vanuit je onderbewuste aan te boren. We bewegen om je lijf vrijer te maken (in de vorm van lichte yoga-oefeningen en/of vrije dansexpressie). Vanuit elementen uit mindfulness leer je aanwezig te zijn bij alles wat er is en anders om te gaan met (pieker)gedachten en emoties. We passen ademwerk toe om je dieper te verbinden met je lijf, wat helpt om in diepere ontspanning te komen en oude beperkende patronen los(ser) te laten. 

We maken gebruik van de kracht van de cirkel door ervaringen te delen. Zo leer je van en met elkaar en ben je elkaars spiegel. Je gaat met meer ontspanning in je lijf, helderheid in je hoofd en meer vertrouwen en rust in je systeem weer naar huis. 

Praktische informatie


Tijd voor mij avonden eerste kwartaal 2020: 

 • Donderdag 23 januari
  thema eigenliefde & compassie

 • Maandag 10 februari
  thema omgaan met je emoties

 • Donderdag 5 maart
  thema zelfvertrouwen & innerlijke kracht

 • Donderdag 16 april: 
  thema Grenzen & verbinding

 • Tijd: Van 19.45 uur tot ca. 22.00 uur.

De avonden vinden plaats in ‘The Solutions’, Ampèreweg 3A in Woerden. We beginnen om 19.45 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur. Fijn als je op tijd aanwezig bent, zodat we in rust kunnen starten.

De kosten bedragen EUR 15,- per avond. Max. 12 deelnemers. Je plek is definitief na aanmelding.

Het is prettig om comfortabel zittende kleding aan te doen waar je goed in kan bewegen. Neem een (meditatie)kussen mee om op te zitten en eventueel een fleecedekentje die je om je heen kunt slaan. Tip: een notitieboekje & pen zijn handig om inzichten vanuit de oefeningen te kunnen noteren. 


Wat anderen van een ‘Tijd voor mij’ avond vonden: 

‘Een bijzondere avond die me in mijn lijf heeft doen landen en mijn bewustzijn over wat ik nodig heb om in balans te zijn heeft vergroot. Noodzakelijk onderhoud eigenlijk en echt een aanrader!’
– Feikje –

 ‘In een kleine groep, heel ontspannen en open. Werken aan je lijf & mind. Een cadeautje voor jezelf! Mirjam begeleidt het op zo’n positieve manier, waardoor je helemaal tot rust komt en met een glimlach naar huis gaat. Een oppepper voor jezelf’.
– Sandra –