Skip to content
Meer Mindful leven
Meer Mindful leven
Een training om te leven vanuit innerlijke kracht

"Je kunt maar op twee manieren leven: alsof niets een wonder is, of alsof alles een wonder is."

Albert Einstein

We leven in een wereld die veel van ons vraagt. Hoe bewaar je daarin je balans? Hoe voorkom je dat je verdwaalt in piekergedachten, in stress, rusteloosheid? Hoe vind je het spoor van vertrouwen, van laten ontstaan vanuit gemak, van lichtheid en joy? 

Je kan leren in meer ontspanning en overgave te leven. Vanuit een diepere innerlijke rust en stabiliteit. Door meer bewust in het moment aanwezig te zijn. Je af te stemmen. Oók als dat spannend of onaangenaam is. Vaak zijn we geneigd onszelf dan te verliezen in angst of zorgen, maar je kunt leren op een andere manier met je negatieve gedachten, met pijn, met lastige gebeurtenissen om te gaan. Door je op een andere manier te verhouden tot je gedachten, je gevoelens/emoties en je lichaamssensaties. En een nieuwe verbinding te leggen tussen mind, body & soul. Zo ga je meer en meer leven vanuit jouw essentie. 

Duurzame verandering vanuit nieuwe gewoontes

Iedere verandering ontstaat doordat je anders gaat denken, anders gaat doen, anders gaat handelen. In de training leg je tijdens 4 bijeenkomsten een stevige basis hoe je meer mindful vanuit innerlijke kracht kunt leven. In de periode ertussen ga je zelf in je dagelijks leven oefenen met de handvaten die je aangereikt krijgt. Deze dagelijkse practice is de sleutel tot werkelijke verandering! Na iedere bijeenkomst ontvang je een werkblad met oefeningen voor thuis én je ontvangt een geleide meditatie om in je eigen omgeving te gebruiken. 

Voorafgaand aan de training hebben we telefonisch contact, zodat ik meer beeld heb van jouw situatie en leerwensen. Hier speel ik tijdens de bijeenkomsten ook op in. Halverwege de training hebben we een (telefonisch) tussentijds begeleidingsgesprek waarin we stil staan bij jouw ontwikkeling en je vragen. Er is zo volle aandacht voor jouw persoonlijke proces: je uitdagingen en waar je groeiruimte ligt.

Praktische informatie

Onderwerpen die in de 4 dagdelen aan bod komen: 

 • Stoppen vanuit de automatische piloot te leven
 • Bewust waarnemen 
 • Aanwezig zijn in het hier & nu
 • Van oordelen naar erkenning & acceptatie
 • Anders kijken naar gedachten (je hebt ze, maar bent ze niet)
 • Opsporen en vrijgeven van belemmerende overtuigingen 
 • Genieten & schoonheid zien
 • Leren thuiskomen in je Stille Midden
 • Vergroten van je lichaamsbewustzijn
 • Verbinden met je adem
 • De sprong van angst naar liefde te maken!

4 woensdagochtenden van 9.15 tot 11.30 uur

Dagdeel 1: woensdag 4 maart
Dagdeel 2: woensdag 25 maart
Dagdeel 3: woensdag 15 april 
Dagdeel 4: woensdag 13 mei

De ochtenden worden gegeven in mijn praktijkruimte in The Solutions, Ampèreweg 3A. We werken in een kleine groep van max. 4 deelnemers, zodat er alle ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Kosten zijn EUR 150,- . Inbegrepen zijn 4 groepsbijeenkomsten van ruim 2 uur, een (telefonische) intake, een werkblad & geleide meditaties om thuis mee te oefenen en een persoonlijk (telefonisch) begeleidingsgesprek halverwege de training.