Vragenlijst intake begeleiding

Je blik zal alleen helder worden als je in je hart kijkt.
Wie naar buiten kijkt, droomt.
Wie die naar binnen kijkt, ontwaakt.


– Carl Gustav Jung –

Welkom!

Je staat op het punt te starten met begeleiding of te onderzoeken of dit iets voor je kan betekenen. De eerste stap heb je al gezet, door een afspraak in te plannen voor een kennismaking. Coaching is een persoonlijk proces. Je gaat op reis in jezelf, om jezelf nog beter te leren kennen. Dat vraagt openheid en nieuwsgierigheid naar jezelf. Eerlijk en diepgaand waar te nemen wat er speelt in jouw binnenwereld, in interactiepatronen, in je handelen. De sessies zullen je hierin helpen. 

Dit is het moment om af te stemmen op je wensen en verlangens. Samen met jou ga ik in de kennismaking dieper kijken naar de (onbewuste) patronen die spelen in jouw situatie. De intake is ook een moment om te ervaren of je een klik voelt met mij en of mijn manier van werken bij jou past. We halen het meeste uit de intake als jij vooraf ingevoeld hebt op wat je eigenlijke vraag is; wat er speelt, waar je behoefte ligt en waar je tegenaan loopt. Onderstaande vragen helpen je daarbij op weg. Gun jezelf de tijd om te reflecteren op de vragen, zodat je richting kunt geven aan de ontwikkeling die je in gang wilt zetten. Dan kan ik daar op aansluiten in de intake. Ik besef dat een aantal vragen heel persoonlijk zijn. Misschien wil je mij eerst beter leren kennen of dingen liever persoonlijk toelichten in onze kennismaking. Deel wat je vooraf wilt delen en wat voor jou daarin passend is. 

Ik wens je een goede voorbereiding en ik kijk uit naar de verdere verdieping met jou. 

Warme groet,

Mirjam

Vragen ter voorbereiding op de intake

Intake vragenlijst

Dank je wel voor je input. Weet dat ik heel vertrouwelijk om zal gaan met deze informatie. Mocht je nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben, laat het me weten! Je kunt me bellen op 06-44586100 of mailen: mirjam@diependaal-coaching.nl