Vragenlijst TRE

'You are a pulsating organism that wants to come alive.
'

– David Berceli (grondlegger TRE) –

Welkom voor TRE

Je hebt aangegeven graag TRE (Tension of Trauma Releasing Exercises) bij mij in de praktijk te komen ervaren. Ik kijk ernaar uit jou hierin te gaan begeleiden. Het krachtige van TRE is dat je niet (persé) in je verhaal hoeft. Het lichaam gaat opgeslagen spanning ontladen. Waar en wanneer dat precies ontstaan is hoef je niet te delen. Soms weet je dat zelfs ook niet en heeft zich dat op een onbewuste laag afgespeeld.

Desondanks is het voor mij wel waardevol vooraf wat informatie van je te ontvangen, zodat ik je zo goed en zorgvuldig mogelijk kan begeleiden. Ik realiseer me dat er een aantal persoonlijke vragen in staat. Soms kan in het proces van ontladen emotie aangeraakt worden en dan helpt het mij als ik iets achtergrond heb wat mogelijk bij jou kan spelen. Als je iets liever toelicht tijdens onze persoonlijke ontmoeting dan is dat uiteraard ook prima. 

Dank je wel voor het invullen. 

Warme groet,

Mirjam

Vragen ter voorbereiding op de eerste TRE sessie

Vragenlijst TRE

Dank je wel voor je input. Weet dat ik heel vertrouwelijk om zal gaan met deze informatie. Mocht je nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben, laat het me weten! Je kunt me bellen op 06-44586100 of mailen: mirjam@diependaal-coaching.nl.