Skip to content
foto workshops en activiteiten
Workshops & Activiteiten

What we know matters. But who we are matters more.

– Brené Brown –

Ik wéét hoe belangrijk het is om je steeds opnieuw te verbinden met de wijsheid in jezelf, met verstilling of juist met beweging om je energie te voelen stromen. Met de antwoorden en volle levensenergie in je eigen lichaam. Met je innerlijke kracht en draagvermogen. Daarom bied ik diverse activiteiten aan om je thuis te laten komen in jezelf. Alles is erop gericht je te verbinden met jouw wijsheid, het ontsluieren van je potentie en het laten stromen van jouw levensenergie. 

Maandelijkse
'Her-inner wijsheid' thema avonden

Iedere maand een avond om op te laden en af te stemmen op jouw essentie. Met de wijsheid die in jou aanwezig is. Je ervaart helderheid door dieper contact te maken met wat er leeft in jouw binnenwereld. We gebruiken daarbij mede de ingang van je lichaam. De avond is een mix van meditatie, bewust ademen, beweging, lichaamswerk en inzichtoefeningen. Lees hier meer. 

Vanuit het gedachtegoed van Internal Family Systems ga je deze avond op reis in je eigen binnenwereld. Je leert de verschillende delen in jezelf beter kennen: je ontdekt welke delen in jou aandacht vragen en wat ze je te vertellen hebben. Je leert hoe je met de verschillende delen in gesprek kunt gaan, zodat zij zich kunnen ontspannen en er meer ruimte in jezelf komt voor jou.

Lees hier meer. 

Vrouwencirkels
ervaar de magie van sisterhood

‘Women united in spiritual circles will awaken the wisdom in each other’s spirit’
– Shikoba- 

In ancient tradities kwamen vrouwen samen in cirkels. Om vrouw-zijn in sacredness te vieren. Het is tijd voor ons als vrouwen om deze wijsheid weer wakker te maken. Daarom start ik met ‘gatherings‘ speciaal voor vrouwen. Een plek om op dieper niveau met elkaar te kunnen zijn, uit te rusten, op te laden en de ware kracht van vrouw zijn te her-inneren. 

In een cirkel van vrouwen sta je stil bij wat erdoor jou heen in het nieuwe jaar in de wereld gebracht wilt worden. Vanuit de energie van het vrouwelijke, van ontvankelijk zijn, open je voor datgene wat zich wil ontvouwen en wat door jou heen geboren wil worden. Je verwelkomt jouw licht en bezieling. We bouwen voort op de energie van de Heilige nachten (tussen 25 december en 6 jan) om vanuit het donker de wedergeboorte van het licht te vieren. In de cirkel maken we ruimte om de stroom van het nieuwe te ontsluiten. 
Lees meer

In de cirkel verbinden we ons met Midwinter en de 13 heilige nachten. Een periode waarin de sluiers dun zijn en we makkelijk contact kunnen maken met de andere wereld, met natuurkrachten, met onze dromen en met onze eigen ziel. Deze tijd leent zich er bij uitstek voor om naar binnen te keren, het donker in. In een cirkel van vrouwen is het extra krachtig en helend om je te verbinden met deze heilige tijd en met de heilige ruimte. 
Lees meer

Mijn anker weer gevonden

In contact met Mirjam lukt het me vrijwel iedere keer weer om mijn hart te voelen. Van en bij haar leer ik mijzelf liefdevol op te vangen bij levenslessen. Het leven biedt af en toe grote uitdagingen, dankzij de maandelijkse avonden en gesprekken met Mirjam lukt het om een anker in mijzelf te ervaren en met compassie naar mijzelf en anderen te kijken. Super waardevol!

– Manon –