Skip to content
Berg en zon
Workshops & Activiteiten

What we know matters. But who we are matters more.

Brené Brown

Ik begeleid diverse activiteiten die je uitnodigen te groeien in je innerlijk leiderschap. Die je helpen dieper in jezelf te zakken en thuis te laten komen in je eigen centrum. Naar je stille midden, daar waar je weet. Waar je ervaart hoe je je kunt verbinden met je innerlijke rust en – kracht. Bijeenkomsten die je ondersteunen om op een laag van wijsheid te komen in jezelf. Te voelen wat er écht is, als je het stil laat worden in jezelf. Alles is erop gericht inzicht te krijgen in jouzelf, in jouw innerlijk leiderschap, in je patronen, in belemmerende mechanismes, in hoe je jouw levensenergie en potentie ten volle door je heen kunt laten stromen. 

Maandelijkse 'Tijd voor mij' avond

Iedere maand een avond om op te laden en af te stemmen op jezelf. Om dieper contact te maken met wat er leeft in jouw binnenwereld. Vanuit de ingang van je lichaam. De avond is een mix van meditatie, bewust ademen, lichaamswerk en inzichtoefeningen. Iedere avond werken we vanuit een thema. Lees hier meer. 


Training Meer Mindful leven vanuit Innerlijke kracht

Ervaar de vrijheid van bewust aanwezig zijn in je leven, thuis en op je werk. Uit je hoofd, uit (pieker)gedachten, naar je natuurlijke levensenergie in flow. In 4 woensdagochtenden leer je hoe je door meditatie en mindfulness je leven met meer innerlijke rust en -kracht kan leiden. Lees hier meer. 

Workshop over De Overgang

De overgang is in een vrouwenlijf een hele bepalende periode. Hormonaal gebeurt er ontzettend veel. Tegelijkertijd ga je een nieuwe levensfase in: je maakt de transitie naar Wijze Vrouw. Samen met collega (yoga)coach Wilma Werkheim begeleid ik op za 23 mei deze workshop om de overgang bewuster door te gaan.