Skip to content
foto workshops en activiteiten
Workshops & Activiteiten

What we know matters. But who we are matters more.

– Brené Brown –

Ik wéét hoe belangrijk het is om je steeds opnieuw te verbinden met de wijsheid in jezelf, met verstilling of juist met beweging om je energie te voelen stromen. Met de antwoorden en volle levensenergie in je eigen lichaam. Met je innerlijke kracht en draagvermogen. Daarom bied ik diverse activiteiten aan om je thuis te laten komen in jezelf. Alles is erop gericht je te verbinden met jouw wijsheid, het ontsluieren van je potentie en het laten stromen van jouw levensenergie. 

Maandelijkse
'Her-inner wijsheid' avond

Iedere maand een avond om op te laden en af te stemmen op jouw essentie. Met de wijsheid die in jou aanwezig is. 

Je ervaart helderheid door dieper contact te maken met wat er leeft in jouw binnenwereld. Vanuit de ingang van je lichaam. 

De avond is een mix van meditatie, bewust ademen, beweging, lichaamswerk en inzichtoefeningen. Lees hier meer. 

Vrouwencirkels
Zaterdag 26 september in de tipi in Den Ilp
Maandag 12 oktober event ism The Spirit Junkies

‘Women united in spiritual circles will awaken the wisdom in each other’s spirit’
– Shikoba- 

In ancient tradities kwamen vrouwen samen in cirkels. Om vrouw-zijn in sacredness te vieren. Het is tijd voor ons als vrouwen om deze wijsheid weer wakker te maken. Daarom start ik met ‘gatherings‘ speciaal voor vrouwen. Een plek om op dieper niveau met elkaar te kunnen zijn, uit te rusten, op te laden en de ware kracht van vrouw zijn te her-inneren. 

AGENDA:
Zaterdag 26 september is er een bijzondere vrouwencirkel: maar liefst een dag lang je verbinden met jouw vrouw zijn: met je oerwijsheid, met dat wat je geleerd hebt over vrouw-zijn vanuit je familielijn. Een dag om te herbronnen en vol in het licht je leven weer in te stappen. 

Een bijzonder event speciaal voor vrouwen dat ik in samenwerking met The Spirit Junkies begeleid. Een dag van innerlijke transformatie naar jouw goud. Om oude overtuigingen los te laten en je te verbinden met je vrouwelijke energie en scheppingskracht. Locatie: de Wintertuin in Baarn. 

Mindful leven vanuit innerlijke kracht; 4 bijeenkomsten

Ervaar de vrijheid van bewust aanwezig zijn in je leven, zowel privé als op werk. Uit je hoofd, uit (pieker)gedachten, naar je natuurlijke levensenergie en flow. 

In 4 avonden (periode september – november) leer je hoe je met meditatie, mindfulness en lichaamswerk, je leven met meer innerlijke rust en kracht kan leiden. Lees hier meer. 

Mijn anker weer gevonden

In contact met Mirjam lukt het me vrijwel iedere keer weer om mijn hart te voelen. Van en bij haar leer ik mijzelf liefdevol op te vangen bij levenslessen. Het leven biedt af en toe grote uitdagingen, dankzij de maandelijkse avonden en gesprekken met Mirjam lukt het om een anker in mijzelf te ervaren en met compassie naar mijzelf en anderen te kijken. Super waardevol!

– Manon –