Skip to content

Our Blog

Our Blog

Latest News

Welk verhaal vertelt jouw lichaam?

Je levensverhaal wordt vastgehouden in je lijf. Wat te overweldigend was ligt diep in je weefsels te wachten tot het alsnog verwerkt kan worden. Het loont om te luisteren naar het verhaal van je lijf, zodat dat wat vast zit vrij gemaakt kan worden.
Read More

Je schaduw als geheime bron van levensenergie

Schaduwstukken… we hebben ze allemaal. Het zijn de stukken in jou waar je ooit geleerd hebt om op je hoede te zijn, om je af te sluiten, om niet te voelen. Maar wist je dat er een schat aan levensenergie verborgen zit in jouw schaduw? Die vrijmaken geeft een enorme boost in jouw gevoel van balans, rust en ontspanning. In deze blog kun je lezen hoe je dat kunt doen.
Read More

Van storm in je hoofd naar rust in je lijf.

Hoe kun je vanuit onrust in je hoofd komen tot innerlijke rust? Door mindful te leren kijken naar je eigen gedachten en emoties zet je al een belangrijke eerste stap. Maar er is meer nodig... In deze blog geef ik meer achtergrond over de storm in je hoofd en vind je 5 waardevolle tips
Read More

Waarom verandering een klus is. En jouw volledige toewijding vraagt.

Laten we er geen doekjes om winden. Het veranderen van je eigen gedragspatronen is een klus. Het vraagt een diepgaand proces, alertheid en moed om op allerlei lagen in jezelf de stap te durven en kunnen zetten van jouw ‘huidige ik’ naar je ‘toekomstige ik’. Mijn ode aan jou in dit groeiproces.
Read More

Leven vanuit bezieling. 4 krachtige vragen als wegwijzer.

Leven en werken vanuit bezieling. Vanuit dat 'ene' dat zin geeft. Leven in verbinding met je ziel vervult je diep van binnen. Hoe geef je invulling aan een bezield leven? 4 krachtige vragen als wegwijzer.
Read More

Your presence is a present. De poorten naar dieper contact.

Er gebeurt iets bijzonders in de interactie met een ander als jij volledig aanwezig bent. Maar hoe vaak zijn we eigenlijk écht aanwezig? Met al onze aandacht, volledig in ons lijf, bereid alles te ontmoeten wat er is? De kwaliteit van de relatie, van contact en verbinding, hangt nauw samen met de mate van jouw aanwezigheid. Ontdek de ingangen die leiden tot dieper contact.
Read More