Agenda

Trainingen, workshops, activiteiten

What we know matters. But who we are matters more.

– Brené Brown –

Ik wéét hoe belangrijk het is om je steeds opnieuw te verbinden met de wijsheid in jezelf, met verstilling of juist met beweging om je energie te voelen stromen. Momenten te nemen om antwoorden te vinden in jezelf en waar te nemen wat jouw lijf & binnenwereld je te vertellen hebben. Om te werken aan persoonlijke groei, aan stabiliteit, innerlijke kracht, vitaliteit en draagvermogen. 

Daarom bied ik diverse activiteiten aan om je hierin te ondersteunen:  

Maandelijkse TRE® avond
Dieper ontspannen en centreren in jezelf

cards-tarieven-tre

Een mogelijkheid om in een kleine groep de helende en vitaliserende kracht van TRE® en een ontspannen zenuwstelsel en psoas te ervaren. De invulling van de avonden ontstaat organisch vanuit een mix van TRE® en lichaamswerk vanuit innerlijke alchemie. Ik werk in een kleine groep (max 5 personen), zodat er veel ruimte is voor verdieping. 

Data 1e helft 2024
di 16 jan 
di 13 feb (vol)
di 12 maart
do 18 april 

(avonden zijn los bij te wonen). 

Tijd: 19.45 uur tot ca. 21.30 à 21.45 uur. 
Locatie: In mijn praktijkruimte op de Pompmolenlaan 13 in Woerden.
Kosten per avond: EUR 35,-. Je betaalt vooraf, waarmee de plek definitief voor jou gereserveerd is. 

Lees hier alles over TRE® in een groep en deze avond. 

1-daagse workshop TRE & de psoas
Leer je zenuwstelsel tot rust brengen

card-workshop-tre-en-psoas

Een dag om meer te leren over jouw zenuwstelsel en hoe je jezelf kan helpen van spanning te reguleren naar veiligheid en ontspanning. Een dag waarin je leert over je psoas spier – waar je vecht en vluchtmechanismes opgeslagen liggen – en hoe je de psoas weer kunt gaan ontspannen. Met een uitgebreide TRE sessie om het natuurlijke ontladingsmechanisme van jouw lijf weer te activeren. 

Eerstkomende TRE/psoas dag: 

Op dit moment is er nog geen TRE/psoas dag gepland.

Lees hier meer over deze 1-daagse workshop.

Drieluik voor vrouwen
Je eigen fundament en vrouw-zijn belichamen

Een drieluik van 3 cirkels. Met dezelfde groep vrouwen. Om zo een wezenlijk innerlijk proces aan te gaan in jezelf. Een plek om op dieper niveau met elkaar te kunnen zijn, jouw kern te gaan belichamen en vanuit je levenskracht die keuzes te maken die authentiek en soeverein zijn. 

Data 
In het eerste kwartaal van 2024 zal weer een nieuw 3-luik starten. De data zijn nog niet bekend. Interesse? Stuur me een bericht, dan hou ik je op de hoogte! 

Locatie:
Het Coach Atelier in Berlicum, in een sfeervol boerderijtje.
Kosten: EUR 399,- (inclusief BTW voor particulieren, excl. BTW voor zelfstandigen).

Ter voorbereiding op iedere cirkel ontvang je inspiratie om op in te voelen, tussen de cirkels krijg je practices en verdieping aangereikt om het innerlijk proces in jou te ondersteunen en te bekrachtigen. Ook is er een individueel coachmoment met mij gedurende het traject. 

Lees hier meer over het 3-luik voor vrouwen.

Mijn anker weer gevonden

In contact met Mirjam lukt het me vrijwel iedere keer weer om mijn hart te voelen. Van en bij haar leer ik mijzelf liefdevol op te vangen in levenslessen. Het leven biedt af en toe grote uitdagingen, dankzij de maandelijkse avonden en gesprekken met Mirjam lukt het om een anker in mijzelf te ervaren en met compassie naar mijzelf en anderen te kijken. Super waardevol!

– Manon –