Skip to content
foto mala
Tarieven

De weg van de held gaat voorzichtig. Stapje voor stapje.

– Peter L:evine – 

Ik ondersteun je graag om de wijsheid die in jou aanwezig is te ont-dekken en verder wakker te maken. Zodat jouw levensenergie en potentie vrijer kan stromen. In basis is alles allang aanwezig, wellicht (wat) verborgen onder beschermingspatronen en ruis. 

We brengen bewustzijn op alle lagen van jouw mens-zijn: lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch/spiritueel. Je maakt een innerlijke reis die je rijkdom gaat brengen: meer balans, innerlijke rust, het innemen van jouw eigen plek en het uitspreken van jouw waarheid. Je zult merken dat de kwaliteit van je relaties en interacties (zowel met anderen als met jezelf) vergroot worden. Je ervaart hoe je meer vanuit flow kunt leven en vanuit veerkracht om kan gaan met dat wat moeilijk is.

Naast individuele coaching kun je bij mij ook terecht voor TRE® sessies (Tension Reduction/Trauma Releasing Exercises). Opgeslagen spanning in je lichaam kun je via TRE® ontladen, doordat je het natuurlijke ontladingsmechanisme van het lichaam weer toe leert passen. Je brengt je zenuwstelsel hiermee tot rust en leert veel beter je hoofd en lijf met elkaar te verbinden. TRE® leidt naar een diep gevoel van veiligheid en vertrouwen in jezelf. Hier vind je de tarieven voor TRE® sessies. 

Tarieven coaching;

Gratis: een telefonische kennismaking van ca. 15 minuten om te kijken wat voor jou aan de orde is en wat ik daarin kan betekenen. 

EUR 75,- voor een intake, duur ca. 45 à 60 minuten. Als start van een coaching om meer zicht te krijgen op jouw vraag en onderliggende dynamieken. En te kijken welke vorm van verdere begeleiding bij jou zou aansluiten. 
Mocht je na de intake besluiten dat je geen match voelt om het coachtraject voort te zetten dan reken ik geen kosten. 

Deep Dive coachsessie

Ideaal om in te zoomen op een thema in jezelf. In een sessie van ca. 1,5 à 2 uur gaan we de diepte in. We nemen echt de tijd en ontrafelen tot in de essentie  jouw patronen en potentie. Inclusief voorbereiding en nazorg (maatwerk reflectie-opdrachten per mail). In te zetten als één losse sessie, of als losse sessies gedurende een aantal maanden, passend bij jouw situatie en proces. 

3 coachsessies: Ont-wikkelen

Wil je een verdiepingsslag maken in jezelf? In 3 coachsessies van 1,5 uur werk je aan jouw innerlijke groei. Je werkt aan je eigen doelen en verlangens. Samen onderzoeken we de onderliggende patronen en maak je een kanteling naar het leven van jouw potentie in innerlijke balans. De doorlooptijd van dit pakket is ca. een kwartaal. Tussendoor ga je met maatwerk verdiepingsopdrachten aan de slag. 

5 coachsessies: Intensief

In een periode van ca. 6 maanden ga je intensief aan de slag met jezelf. Je ontrafelt alle patronen die je belemmeren. Je verandert blokkerende imprints en ontwikkelt nieuwe krachtige en dienende paden in jezelf. Je groeit op wezenlijke lagen in bewustzijn, in stevigheid, in balans, in kracht. Tussen de sessies verdiep je jouw groei met maatwerk oefeningen. Als klankbord ben ik tussendoor voor jou bereikbaar.

* De sessies zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zelfstandigen.
* Zakelijke tarieven bedragen EUR 175,- per sessie van ca. 1,5 uur exclusief BTW.

We werken in mijn praktijkruimte in Woerden, kiezen voor wandelcoaching in een mooi natuurgebied in de omgeving van Utrecht of werken online via Zoom of Skype. Een afspraak kan tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna wordt het hele bedrag in rekening gebracht. In Coronatijd zal hier uiteraard soepel mee omgegaan worden en zijn geen kosten verboden aan annulering van de afspraak. Wil je wel heel graag door mij begeleid worden, maar vormen de financiën een probleem? Laat het me weten, dan kijken we wat er mogelijk is. Ik vind het belangrijk dat zelfontwikkeling toegankelijk is voor iedereen die ook echt gemotiveerd is!

Een inner journey

Een proces van aandacht

Coaching is een proces van aandacht en toewijding. Voor jou betekent dit dat coaching echt jouw bereidheid vraagt. Om te investeren in jezelf, om eerlijk naar jezelf te kijken in denk- en gedragspatronen, om te durven voelen en in je lijf te landen, om uit je automatische piloot te stappen en dingen anders te gaan doen, om de tijd te nemen voor zelfzorg en reflectie. Weet dat het veranderen van patronen tijd en discipline vanuit zachtheid vraagt.   

Aandacht is wat je óók van mij mag verwachten. Weet dat – of je nu kiest voor een korter of langer traject bij mij, of een eenmalige sessie – er altijd vooraf een zorgvuldig moment van afstemming is over wat jij nodig hebt.

Ik sta voor kwaliteit en zorgvuldigheid. Ik ben geaccrediteerd als Senior Practioner door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ik werk volgens de door hen opgestelde Ethische Gedragscode. 

Tarieven TRE® sessies

EUR 95,- voor de eerste TRE® sessie (duur: ca. 5 kwartier). In de eerste sessie krijg je wat uitgebreidere uitleg over hoe stress/spanning/trauma in je lijf werkt en begeleid ik je door de 7 oefeningen van TRE®. Je ervaart hoe in je in jouw systeem het ontladingsmechanisme ‘aan’ kan zetten en je leert te reguleren tussen ontladen én ontspannen. 

Daarna kost een losse sessie, van ca. 1 uur EUR 85,-. In de vervolgsessies kan ik door maatwerk in samenwerking met jou inspelen op spanningspatronen in jouw systeem. We volgen de ‘tremoren’ (trillingen die horen bij het ontladen) en kijken hoe we hen uit kunnen nodigen opgeslagen spanning in alle delen van je lichaam te ontladen. Daar waar het lichaam ooit moest fragmenteren, ga je jezelf meer en meer weer als één geheel ervaren. Je voelt meer levensenergie en ontspanning. 

Pakket van 3 TRE® sessies EUR 250,-. Hoewel TRE® in basis heel eenvoudig is, is het ook een hele krachtige methode. Het verdient aanbeveling TRE® te leren onder begeleiding van een hiertoe opgeleide provider. Met 3 sessies heb je een goede en veilige basis gelegd om vervolgens thuis mee verder te gaan en het te integreren in je eigen practice. Je hebt meer zicht gekregen op de patronen hoe jij omgaat met spanning en heb je ingangen gevonden om daar een ander antwoord op te vinden. 

Ik ben gecertificeerd TRE-Provider en aangesloten bij TRE-Nederland

* De sessies zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zelfstandigen.

Deeper connected

De coaching met Mirjam resulteerde voor mij in een life changing mindset. Ik heb veel inzicht verkregen en veel geleerd over mijzelf, anderen, relaties, meditaties & beyond ! Soms viel het tijdens de coaching zelf nog niet geheel op z’n plek, maar kwam later pas het “Aha” moment. De coaching is dan ook echt een reis en niet alleen een momentopname. Dat maakt het ook zo effectief & impactvol. Mirjam is een professional met een warme persoonlijkheid. Je voelt de oprechte betrokkenheid. 

– Lisa Rijling – 

Vanaf het moment dat je vertrouwen hebt in jezelf,
weet je hoe je moet leven.

– Johann Wolfgang von Goethe –