Tarieven

De weg van de held gaat voorzichtig. Stapje voor stapje.

Als coach ben ik aangesloten bij en als Senior Practioner erkend door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Tevens ben ik gecertificeerd TRE provider bij TRE Nederland. Mijn sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn werkgevers vaak bereid (een deel van) de kosten te vergoeden. Ik werk volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO, waarmee je van mij kwaliteit, integriteit en professionaliteit mag verwachten. 

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb
eia-senior-practitioner-logo
LOGO-TRE-NL

Tarieven

card-tarieven-deep-dive

Tarief Deep Dive coaching

Intake ca. 60 minuten: EUR 85,- 
Mocht je na de intake besluiten dat je geen match voelt om het coachtraject voort te zetten, dan reken ik geen kosten.

Sessie 60 minuten: EUR 95,-
Sessie 90 minuten: EUR 125,- 

Voordeelpakketten:
3x coaching 90 min: EUR 345,-
5x coaching 90 min: EUR 550,-

De sessies zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zelfstandigen. Zakelijke tarieven bedragen EUR 175,- per sessie van ca. 1,5 uur exclusief BTW. De sessies van het voordeelpakket kunnen binnen een jaar genoten worden.

card-tarieven-ifs

Tarief Internal Family Systems (IFS) begeleiding

Intake ca. 60 minuten: EUR 85,- 
Mocht je na de intake besluiten dat je geen match voelt om het coachtraject voort te zetten, dan reken ik geen kosten.

Sessie 60 minuten: EUR 95,- 
Sessie 90 minuten: EUR 125,-

Strippenkaarten: 
Strippenkaart 3 sessies (à 90 min): EUR 345,-
Strippenkaart 5 sessies (à 90 min): EUR 550,-

De sessies zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zelfstandigen of wanneer de werkgever de kosten vergoedt. Voor mensen met een lager inkomen is een aangepast tarief mogelijk (EUR 75,- per sessie van 75 minuten). Een strippenkaart blijft een jaar geldig.

cards-tarieven-tre

Tarieven TRE® sessies

Eerste TRE® sessie 5 kwartier: EUR 95,- 
Inclusief uitleg hoe stress/spanning in je lichaam opbouwt en kan ontladen en het ervaren van de basisoefeningen in TRE® (soms doen we ze alle 7, soms een selectie eruit. Dit laten we in maatwerk ontstaan) .

Vervolgsessie 60 min: EUR 95,-
Vervolgsessie 90 minuten (eventueel combi met lichaamswerk/coaching):
EUR 125,-

Pakket “TRE® Basis”
Hoewel TRE® in basis eenvoudig is, is het ook een hele krachtige methode. Het verdient aanbeveling TRE® te leren onder begeleiding van een hiertoe opgeleide provider. Met 3 TRE® sessies om je de basis van TRE® op een goede en veilige manier eigen te maken.
Kosten: EUR 275,-. Bestaande uit een eerste TRE® sessie van 5 kwartier en 2 vervolgsessies van ca. 60 minuten. 

Pakket “TRE® Verdieping”

Soms is het fijner/passender meer tijd te nemen voor de vervolgsessies om stil te staan bij wat jouw lichaam wil ontladen. Dat geeft meer verdieping en maatwerk. Ik combineer dit dan ook met afgestemde aanraking, zodat je lichaam voller ondersteund wordt los te laten. Dan bedragen de kosten EUR 345,- voor een eerste TRE® sessie van 1,5 uur en 2 verdiepende sessies van ca. 1,5 uur. 

De sessies zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zelfstandigen of wanneer de werkgever de kosten vergoedt. Een pakket blijft een jaar geldig

We werken in mijn praktijkruimte in Woerden. Indien gewenst kan een sessie ook online via Zoom of Skype plaatsvinden. Als je voorkeur uitgaat naar natuurcoaching, dan spreken we af in een mooi natuurgebied in de omgeving van Utrecht. Een afspraak kan tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna wordt het hele bedrag in rekening gebracht. Wil je wel heel graag door mij begeleid worden, maar vormen de financiën een probleem? Laat het me weten, dan kijken we wat er mogelijk is. Ik vind het belangrijk dat zelfontwikkeling toegankelijk is voor iedereen die ook echt gemotiveerd is!

flower of life

Een proces van aandacht

Coaching is een proces van aandacht en toewijding. Voor jou betekent dit dat coaching echt jouw bereidheid vraagt. Om te investeren in jezelf, om eerlijk naar jezelf te kijken in denk- en gedragspatronen, om te durven voelen en in je lijf te landen, om uit je automatische piloot te stappen en dingen anders te gaan doen, om de tijd te nemen voor zelfzorg en reflectie. Weet dat het veranderen van patronen tijd en discipline vanuit zachtheid vraagt.   

Aandacht is wat je óók van mij mag verwachten. Weet dat – of je nu kiest voor een korter of langer traject bij mij, of een eenmalige sessie – er altijd vooraf een zorgvuldig moment van afstemming is over wat jij nodig hebt.

flower of life

Deeper connected

De coaching met Mirjam resulteerde voor mij in een life changing mindset. Ik heb veel inzicht verkregen en veel geleerd over mijzelf, anderen, relaties, meditaties & beyond! 

Soms viel het tijdens de coaching zelf nog niet geheel op z’n plek, maar kwam later pas het “Aha” moment. De coaching is dan ook echt een reis en niet alleen een momentopname. Dat maakt het ook zo effectief & impactvol. 

Mirjam is een professional met een warme persoonlijkheid. Je voelt de oprechte betrokkenheid. 

– Lisa Rijling – 

Vanaf het moment dat je vertrouwen hebt in jezelf,
weet je hoe je moet leven.

– Johann Wolfgang von Goethe –